Post by dengaicrypriede on Feb 5, 2022 2:08:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Apple Knight: Action Platformer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú tokent kódol ▞▞▞
▞▞▞ Apple Knight: Action Platformer 2022 version ▞▞▞
A játékmenet számomra szép, a grafika rendben van, az irányítás sajnos rossz nekem, mert láthatóan olyan nagy az ujjam, és nehezebb megérinteni a gombot, és amikor megpróbálsz jobbra-balra mozogni, nehéz. Igen, ez minden. Ha megcsinálod, beállíthatom a gombot, nagyon hálás lennék. Béke
A kezelőszervek szörnyűek, nem is vettem a fáradságot, hogy túljussanak a bemutató szakaszon, eltávolítva.
Nem örülök, hogy fizettem nekik. Jó móka volt, de aztán jött a harmadik szint. Most az egész játék a csapdák tüskék és az azonnali halál elkerüléséről szól. Számomra már nem szórakoztató. Talán szereted az ilyen dolgokat. Én nem. Ezenkívül a játék rövid a többihez képest.
őszintén, tényleg, nagyon szórakoztató játék!! főleg mobiljátékhoz!
Úgy tűnik, nincs olyan balkezes mód, amely balra mozgatja az akciógombokat, ami idegesítővé teszi a játékot. 4. csillagot akartam adni neki, mert a játék még mindig szórakoztatónak tűnt, de aztán megpróbáltam kilépni a játékból, és rájöttem, hogy a vissza gombbal sem lehet kilépni a főmenüből, amit nagyon rossz UX-nek tartok. Szóval tőlem "meh" minősítést kap.
A mobilplatformozás jól sikerült! Persze a hangeffektusok egy része meh, a felület elég terjedelmes: de szórakoztató játék. Ez egy ingyenes platformer, jó mennyiségű tartalommal, szilárd játékmenettel és összességében jó látványvilággal. Állandóan úgy tudok játszani, hogy az arcomon nem jelennek meg hirdetések, ami miatt nagyobb valószínűséggel nézek videókat érmékért, miközben jól érzem magam. Ha szereted az akció-platformereket, akkor ezt kipróbálnám!
*szerkesztés: mi volt a legutóbbi frissítéssel? Úgy tűnik, hogy megváltoztattál néhány alapvető mechanikát, például a nehézségek működését, az ellenségek falakba csapódását, ami nagyon bosszantó, mivel ezeknek a csigáknak valójában vannak támadásai, amelyek követnek téged, és a játék felhasználói felületén van egy extra oldal, ami ezt teszi... Rosszabb. Nagyon szeretem ezt a játékot, és úgy tűnik, hogy megpróbáltál valami tökéleteset javítani, és tönkretetted.
Semmi újat nem csinál, de ha retro platformerhez van kedve, akkor mindent jól csinál.
Nagyon élveztem a művészeti stílust, és ez az egyik legjobb képernyővezérlő, amit mobilon használtam. Ez akkor jött elő, amikor rákerestem a metroidvaniára, ami véleményem szerint nem így van, ezért ragadtam rá. Van egy játék is a viszketésre, Saving Princess néven. Ez egy metriodvania, de még ennél is fontosabb, hogy van egy olyan funkciója, ahol minden alkalommal, amikor megnyom vagy elenged egy gombot, vibrál a készülék. Nagyon tapintható érzetet ad, és úgy gondolom, hogy ezeket a vezérlőket a tetejére állítaná. Összességében jó játék.
Apple Knight: Action Platformer 動作 uos
Meg kell mondanom, a kezelőszervek nagyon meglepőek, mivel telefonjátékról volt szó (mindig gondjaim vannak az app phone platformerekkel), azt hittem, hogy szemét lesz, de ennek köszönhetően nagyon élvezem a játékot, nem igazán szeretem a zene, de ez csak az én véleményem, és nem vagyok híve a léptes hangeffektusnak, kicsit zavar, de ettől eltekintve szerintem ez egy nagyon klassz játék és nagyon szórakoztató, én ezt egy snes címnek látom a művészi stílus miatt Good Job csak így tovább
Nagyon szép közös pixel harcos figurák! De a játék újraindítható\frissíthető, és lehet-e a frissítés a pixel harcos alakodból állattá változni? De összességében ez egy szép játék, még soha nem láttam ennél jobb játékot!! És ha a készítő nem tudja végrehajtani ezt a frissítést. Rendben van! Remélem, ez a játék a jövőben frissül, szeretem a játékot, folytasd a kemény munkát a pixelekkel, és ahogy mondom... "- pixel-mazing!"-
Tisztességes mobil platformer, de minden szint között van egy hirdetés, és minden szinten van egy kincsekkel teli blokk! ... Ha megnéz egy hozzáadást. Lehurrogás.
Még mindig emlékszem, amikor először játszom, nagyon nehéz volt, de 2 év lejátszás után rájöttem, hogy sok új dolog és a játékmenetem egyre jobb és jobb... Arra is emlékszem, hogy a frissítés előtt csak egy világ változtat meg mindent, amit csak azt szeretném mondani, hogy ehhez több cuccot és szintet kell hozzáadni, mert már minden szintet megnyerek kemény módban és a játékban is olyan sokat... kérlek adj hozzá több szintet és egyebet😊
Nem találja a feltételezett új irányítási sémákat, és a mozdulat nagyon furcsának tűnik, például: amikor közvetlenül támadás után ugrik, az ugrás jó fél másodpercet késik (ez vonatkozik a légugrásokra is); Amikor leugrasz egy olyan mozgó platformról, amely ugyanabban az irányban mozog, mint te, lelassulsz a karaktered normál járási sebességére. Az sem tetszik, ahogyan a hirdetési ládákat elhelyezik, mivel sok helyen a belőlük származó zsákmány jelentős része tüskegödrökben reked.
Értem, miért vannak ott a hirdetések, de nem menő, hogy a fejlesztők azt mondták, hogy "a kényszerített hirdetések néhány másodperc után átugorhatók". Nem, nem tudják. Megint értem, hogy szükségük van rájuk, hogy pénzt keressenek, de nem szeretem a hazudozást. --- A gombok is túl kicsik, és néha van egy kis késés, például amikor megütöttem egy srácot, és az animációja nem változott, de így is sebztem, biztos vagyok benne, ha jobban belemegyek a játékba. Bár el tudom számolni az ilyesmivel, és ez még mindig átlagon felüli egy mobiljátéknál.
Jó játék. Személyes vélemény, de nem szeretem, hogy egyes lövedékek és ellenségek át tudnak menni a falakon. Vannak ütközési sérülések is, ami először megzavart.
Meglehetősen jól felépített platformer, azzal a szokásos figyelmeztetéssel, hogy a telefonon sokkal nehezebb játszani a tapintható gombok hiánya miatt (örökké a képernyő rossz részét nyomom). Az egyetlen megjegyzésem egyébként az, hogy a látvány és a hangzás nem inspirál, és a játékból hiányzik a humor
Nagyon rossz, semmi sem működik. Most indítom el a játékot, és az egész képernyő fekete. Néhány másodperc múlva elindul a zene. Tovább nyomom az üres képernyőt és megy a játék!! De üresen marad. Nézd, ez egy nagyon jó játék, amit a képeken látok, de ha valami hiba van, akkor kérlek gyorsan javítsd ki, szeretnék játszani vele.
Játszottam volna a játékot a végéig és szerettem volna is, de rontották a hangulatomat a reklámok...
Jó móka volt, de most úgy látom, hogy a fejlesztők a megszokott módon dolgoznak, mert az új frissítés több hirdetést adott a játék közepén, ami miatt ez a játék kevésbé lesz szórakoztató, különösen bonyolult szinteken. A (fejlesztőknek) tudom, hogy tudatában vannak annak, hogy a módosításai mindenkit érintenek, aki játszik ezzel a játékkal, és a legutóbbi frissítés után azt is tudnia kell, hogy a döntése kevesebb játékost fog létrehozni, mert elveszítik érdeklődésüket a hozzáadott hirdetéseket.😒
A Swordigo és Dan The Man játék továbbra is a legjobb nagyszerű akcióplatformos játék
Merge Truck: Monster Truck Rekreacyjne tvp
Jó lenne, ha működne a játék. A játék lefagyott az 1., 2. és 3. szinten. Többször újra kellett indítani, még mindig nem ment. Köszönöm, hogy pazaroltad az időmet.
Az egyik problémám az, hogy bánthatja Garadiliant vagy bárkit is. Azt hiszem, ez valósághűbbé teszi a játékot, de nagyon bosszantó lesz, amikor a közelében harcolsz, és véletlenül megölöd, így nem tudod teljesíteni a küldetést. Ezenkívül az érmék és a dolgok a tüskéken ragadnak, és meg kell sértenie magát, hogy megszerezze őket. Ezt leszámítva remek a játék.
Apple Knight: Action Platformer Aksi ofl
Szörnyű irányítás. Nem játszott tovább pár percnél.
egész jó játék, szórakoztató!
A legjobb legjobb legjobb játék, de a grafika túl régi frissítést kérek
Apple Knight: Action Platformer Акционе slj
Mindig várja a játékosokat az új szintre..amelyek már léteznek, de nem tud játszani, mert hamarosan felkerül az elmúlt egy hónapra. Lusta fejlesztők, ha nem rendelkezik bizonyos szinttel, csak ne hirdesse.
Rossz, őszintén szólva ez a játék jól néz ki, és biztos, hogy a mechanika működik, de az ellenségeknek és a veszélyeknek semmi értelme, a földelt ellenségek mindent visszavesznek, de a gyenge denevérek nem vesznek vissza semmit? A tűzgolyókat pedig csak akkor lehet blokkolni, ha csak a tűzgolyóra fordítunk teljes figyelmet, és a további fejlesztésekhez szükséges aranymennyiség őszintén hülyeség. Még csak ne is kezdj el azokkal a reklámokkal, amelyek mindig megjelennek, amikor meghalsz, amelyek bizonyos ládákat kapnak, és a páncél fele fizetési falú
Remek játék.. Nem panaszkodnak Az egyetlen dolog, hogy hosszabb játékot kellett volna készíteniük.. A játék túl rövid,
Rendben, amíg újra nem indítja az alkalmazást... és a hirdetések eltávolítására vásárolt vásárlás hazugságnak tűnik, és minden alkalommal elkezd árasztani a hozzáadásokat, amikor megnyomja a hozzáadás mezőt, módosítja a területet, vagy bizonyos esetekben visszatér a főképernyőre. Ez a játék nem elég jó ahhoz, hogy hirdetéseket adjon, és a játékvásárlás során megszegett ígéretet tegyen ezek eltávolítására. És nem, nem azért, mert a Google-fiókom nem aktív, mert a vásárlás még mindig aktív a fiókban. Szóval óvakodj ettől a "hibától"
Apple Knight: Action Platformer Jangovar ojnd
Az Apple Night egy nagyszerű platformer elképesztő drámai történettel!
Apple Knight: Action Platformer Акционе slj
Ebben a játékban rengeteg lehetőség van. Azonban TÚL sok olyan hirdetés jelenik meg a játék során, amelyek kevésbé teszik vonzóvá a játékot. Kérjük, ritkítsa a hirdetéseket.
Szerintem a játék grafikájának egyértelműnek kell lennie.
Nagyon szeretem ezt a játékot, ez az egyetlen jó játék, amit idén játszottam mobilon
Az 1. szint után eltávolították, mert a tapasztalatomat tönkreteszi egy átugorhatatlan 30 másodperces hirdetés. Kár, maga a játék valószínűleg potenciális.
Cool nehéz játék. Igazán ajánlom időpocsékoláshoz vagy önmaga kihívásához.
sima játék szép mozgás