Post by dengaicrypriede on Feb 5, 2022 2:14:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod multe stamina ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
CEL MAI MARE JOC DE PE PĂMÂNT CRED că E MAI BUN DECÂT FORTNITE CA LUCRĂ MINECRAFT-UL ȘI FORTNITE BUN !!!!!
Îmi place foarte mult acest joc. Dar dezvoltatorul pare a abandonat acest joc. Atâtea probleme minore - 1. Abilitatea de foc - arde periodic inamicul (prea copleșit de alte abilități) 2. lunetisti - teribil. Nu vrei să folosești lunetişti în acest joc, mai ales în luptele în echipă. Timpul de țintire este prea mare, țintirea automată nu funcționează ca pentru puștile de asalt. 3.lipsa de jucători și lipsa de evenimente - poate ar trebui să actualizeze breslele și sistemul de chat. 4.hackeri 5.potrivirea dezechilibrului - echipa albastră are 5 jucători cealaltă echipă a primit doar unul!
Totul este bine (în mare parte). Recompensele și Creatorul de hărți este lucrul care trebuie remediat.
Este fornite pe telefon faoarte distraciv
Îmi place acest joc, eu și verișoara mea aproape că îl jucăm în fiecare zi și Battle Royale a fost atât de bun și vă rog să adăugați mai multe arme cool și cu daune mari.
マッドガンズピクセル (Mad GunZ) バトルロイヤル アクション itkq
Un joc foarte bun i-a plăcut doar câteva erori
Cel mai bun
DE FIECARE DATA CĂ ÎNCERC SĂ JAC JOCUL, ESTE BLOCAT PE ECRANUL DE ÎNCĂRCARE LA PASUL DOI „Toarnând ceai de unicorn” REPARĂ-L SAU N-O MAI JUCAT NICIODATĂ LA ACEST JOC!!!😡
Ok, acum ai recenzii auto! Cool, deci lucrezi cu epic?
O pisica !!!. Mi-au pierdut timpul
este bine, dar vă rugăm să remediați eroarea ecranului de încărcare este enervant pentru că nu ne putem juca niciodată cu ecranul de încărcare blocat pentru totdeauna
Este bun (Modul poveste este puțin greu, am făcut foarte rău.) Este bun addictig,furie,excitetmet
மேட் கன்இசட் கேம்கள் ஆன்லைனில் ஆக்ஷன் dtok
foarte bun
La ultinul update in 13 martie 2019,nu mai pot intra in joc.Update prost!!!!!!
Jocul este blocat la "pasul 100..." l-am reinstalat, dar tot la fel. Vă rog să-mi reparați contul. Mulțumiri
Decupează multe și termină jocul pe tine. Oamenii te omoara cu un topor de la 10m distanta...da ok. Necesită multă muncă și erori rezolvate.
Foarte frumos jocul
Acest joc este grozav, dar o problemă cu care am este că în timp ce joci, grafica jocului se schimbă, dar în afară de asta îmi place jocul
singurul mod pe care îl pot juca este provocarea, de fiecare dată când încerc să joc multiplayer sau royale, se defectează, îl voi evalua la 5 stele odată ce problema este rezolvată
joc foarte bun si fara reclame
Pe calculator la un prieten mai mare de prima dată când am jucat jucam mai ceva că un tryharder super EZ jocul asta uni playerul nu știau să joace și erau prea multe momente de BRUH 😂😂😂😂😂😎
Ieste foarte tare.
Un joc uimitor de distractiv, dofo merită cele 5 stele
Este cea mai bună armă și jocul care supraviețuiește este ceva de genul Fortnite este cel mai bun 👌👌👌
Controale groaznice și este foarte greu să câștigi bani și xp. Cred că ar trebui să poți face mult mai multe daune și cu lovituri în cap.
E foarte bun
Mad GunZ shooting games online Jangovar cqq
Este bun și totul, dar este prea greu să câștigi bani și pietre prețioase
A copiat pixel gun 3D
Acest joc este online??? Pentru că îl descarc acum, te rog spune-mi că îmi plac jocurile online
Mad GunZ shooting games online Action nku
Dbsusgcevdkslskskskskskksksksjshf he to ty ty ty too r rhyrgv r r r r r r r oy Te iubesc mai bine pentru mine. când te oprești ebejjedhhdgrgrcecdbeneksldlkfbe
Ei bine, cred ca in provocare trebuie sa existe oameni mai slabi si macar un timp de resursa mai scurt sau mai multi bani decat 4 sau 2 E PROST
Cel mai bun joc din lume
Mad GunZ shooting games online Hərəkət tba
Bună, îmi place acest joc, dar există o problemă, problema este că nu trebuie să cumpărăm poki, dar în acest joc trebuie să cumpărăm
Pot să dau mai mult de 10 motive pentru care acest joc este rău și nu este în regulă, cel mai mare motiv este că ai aimbot indiferent de ce, grafica este oribilă, este un PAY TO WIN, dacă îmi răspunzi, pur și simplu nu spune lucruri precum „Îmi pare rău, dar vom încerca să ne îmbunătățim jocul” pentru că știu că nu o vei face
Mad GunZ: jogo de tiro online Ação ywsi
Food Gang Акционе pks
Deci, există o eroare îngrozitoare în modul teren de luptă. Nu există niciun fel de arme. Cândva era grozav, dar acum este destul de plictisitor, deoarece cel mai bun mod nu funcționează. Vă rugăm să reparați!
Destul de bun, dar incorect matchmaking:(
Nu este din cele mai bune jocuri de împușcături de pe Android. Îl cunosc din celălalt joc
Când aveam blocky cars online a aratat un joc acum si E SUPERB!!!!
Jocul mi-a mâncat cele 200 de monede. Am vrut să cumpăr AK, dar nu a funcționat și mi-a mâncat monedele. Te rog, creatorul jocului să-mi dea monedele înapoi
Nu este distractiv. Durează ore întregi pentru a intra într-un joc. Îi dau o recenzie proastă și le spun prietenilor mei că ar trebui să-l ștergă și că oamenii îl piratază.
Este prea usor
Jocul este bine, dar nu pot ieși când termin un joc.
Acest joc este foarte bun, dar există atât de mulți hackeri și erori și de multe ori în Battle Royale când folosesc kitul de sănătate, nu îmi mărește sănătatea și nu putem raporta hackeri, hackerii sunt problema principală, vă rog să remediați aceste lucruri. sau interziceți conturile hackerului. Thnx
Foarte bine, dar unii hackeri sunt acolo
Jocul e foarte bun si are grafica foarte buna
Dusjnfsir de a rămas în brațe și să
Am uitat cum arată
Îmi place acest joc atât de mult încât l-aș construi până la cer și l-aș arunca pe oameni, este minunat. dar dacă ai putea spune doar dacă ai putea, ai putea face că, dacă construim, poți trage piesa de jos, totul merge cu ea, ar fi atât de distractiv, dar oricum jocul este minunat.