Post by dengaicrypriede on Feb 5, 2022 2:26:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Diary® Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy veľa všetkých ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Diary® Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Chytľavá hra..... Niektoré levely sú extrémne ťažké 😉
Veľmi zábavná hra, AK ste ochotní míňať peniaze na vylepšenia a drahokamy atď. Inak je veľmi ťažké postúpiť. A 250 drahokamov stojí asi 50 dolárov, ktoré môžete ľahko vyhodiť len v 1 reštaurácii! Keby nebolo všetko také drahé, hodnotím to vyššie. Ale ak si to môžete dovoliť, choďte do toho.
Pokúsil som sa znova stiahnuť túto hru a menej ako týždeň a odstraňujem ju. Viem, že vyššie úrovne znamenajú zvýšenú obtiažnosť, ale aj keď používam viacero zosilňovačov, niektoré úrovne stále nedokončujem. Po druhé, prečo si modernizácia vašich reštaurácií vyžaduje TAKÉ VEĽA drahokamov? Mám viac ako 100 000 tokenov aj mincí, ale modernizácia reštaurácií je takmer nemožná, keď si to vyžaduje viac ako 20 drahokamov na položku. Hráte, kým nemôžete poraziť úroveň bez upgradov, ale potom si vylepšenia nemôžete dovoliť.
5 hviezdičiek pre túto hru, ale od tejto poslednej aktualizácie nemôžem ani prinútiť hru prejsť cez obrazovku načítania skôr, ako zlyhá. Opravte tento problém. Toto je moja obľúbená hra a nerád ju prehrávam.
Skin Editor 3D for Minecraft Tööriistad kbcb
VELMI DOBRÁ HRA!!!!!!!!
Nudná hra
Páči sa mi táto hra, len mi vadí, že za veľa vecí sa musí platiť
Aj keď som len v 4. reštaurácii, hra ma baví, ale nemienim míňať skutočné peniaze za rubíny, aby som dosiahol pokrok, najmä počas tohto hospodárskeho poklesu, pretože 4 hodiny času v porovnaní s rubínmi skutočne marí účel držať sa hry. Nepáči sa mi, že každá reštaurácia nemá vlastnú banku a rubíny a nemôžete preskakovať. Už to asi dlho nevydržím. Grafika je skvelá, je to hra hladná po peniazoch a táto časť ma necháva povedať..... Chcem von!
Kiežby sme sa mohli zbaviť super tvrdých úrovní. Musíte použiť zosilňovače a veľa z nich. Miloval som to bez týchto úrovní
Páči sa mi to
Milujte túto hru! Jediná vec, ktorú by som si prial, je, aby ste mali jedno tlačidlo na získanie darčekov namiesto toho, aby ste chodili ku každému priateľovi!
Najprv som tú hru miloval, kým som neprestajne míňal drahokamy a mince, nakupoval a vyplácal, aby som splnil ciele úrovní, aby sa to nepočítalo!!!!! Neustále strácam rovnakú úroveň! Vrátane pomoci členov cechu! Vyhrám viac mincí s Johnnym, ktoré by som vyhral s kolegom, s o 10% viac tipov! Ako strácam menej! Som presvedčený, že je to zmanipulované a chcú, aby ste aj naďalej míňali!!! #ReadyToDelete
Táto hra sa mi veľmi páči. Je to však frustrujúce, keď vám hra neumožňuje zarobiť dostatok vecí, ktoré potrebujete na modernizáciu svojich reštaurácií, rovnakou rýchlosťou, akou postupujete hrou. Pokiaľ si ich nekúpite, samozrejme. Ceny za nákup týchto položiek sú v porovnaní s podobnými hrami dosť vysoké. Inak je táto hra dobre zostavená a má peknú grafiku. Rád to hrám a je to návykové. Bohužiaľ, keďže je teraz obmedzená moja schopnosť postupovať bez nákupu rubínov, s najväčšou pravdepodobnosťou odinštalujem. Návrh pre vývojárov: povoľte častejšie získavanie rubínov v hre.
Stiahla som si to kvôli Cudzinec myslí
Cooking Diary® Restaurant Game ማስመሰል sboy
Užil som si hru, kým som môj asistent nepridával polevy na pizzu, takže som nemohol úspešne dokončiť úroveň.
Výborná strategická hra. Pozor - mierne navykova!
Milujem túto hru...spoznáš nových priateľov a príbeh je vždy zaujímavý...ale SÚHLASÍM s mnohými hráčmi. AKTUALIZÁCIE sa stávajú „ČALEJ A DRAHŠIE“. Nielen to, že ak si kúpite Rubíny, získame rovnaké množstvo rubínov, ale vylepšenia a zosilňovače stoja príliš veľa. Prvá aktualizácia stála 13 až 16 rubínov a na každý predmet v kuchyni a všetky ostatné veci, ktoré musíme vylepšiť, je 3 až 5 vylepšení. Táto hra končí zábavne, DRAHÉ a STRESUJÚCE!!!
Guild alebo nie je nemožné hrať, sú tam nekonečné reštaurácie, takže ak je to také ťažké kvôli vyšším úrovniam, nie je sa na čo tešiť. Nikto nechce hrať hru, v ktorej prehrá celý deň. Bez ohľadu na to, koľko peňazí miniete, neexistujú žiadne stimuly.Ak sa nič nezmení, vymažem do konca týždňa
Cooking Diary® Restaurant Game ማስመሰል sboy
Maja ublubena na. 100 percent odporúčam
Túto hru hrám viac ako rok. V posledných niekoľkých prípadoch aktualizácie som musel odinštalovať a znova nainštalovať. Niekoľko členov cechu malo rovnaký problém. začína to byť frustrujúce.
Túto hru som hral dlho a teraz sa mi zdá nemožné prejsť určitými úrovňami, takže už neplatím toľko a hrám iné hry na varenie
Nainštaloval som hru, pretože mi bola toľkokrát inzerovaná. Prvá úroveň je taká zábavná a pripomína mi hry, ktoré som hrával, keď som bol malý. Ale ako som pokračoval, dopyt po ďalších a ďalších drahokamoch bol taký konštantný, že som nedokázal ani vylepšiť svoje vybavenie v 2. obchode, ktorý som odomkol. Bez modernizovaného vybavenia nemôžem prijímať objednávky. Len naozaj frustrujúce. Hovorí sa mi, aby som upgradoval to a to, ale nemám na to žiadne drahokamy. Veľký potenciál, ale veľmi chamtivý a uchopiteľný za peniaze.
Táto hra bola zábavná...ale...teraz, pokiaľ si nekúpite rubíny, dôjdu vám životy alebo čím viac kúpite, tým viac budú chcieť viac. Je to všetko o míňaní vašich peňazí teraz!!!
Túto hru hrám rok alebo viac. Milujem to! Bohužiaľ som zmenil svoje hodnotenie z 5 na 3 hviezdičky. Vždy, keď to hrám, cítim sa smutný a frustrovaný 😞. Vyžaduje si to od nás hráčov, aby sme mali neuveriteľných kvadriliónov drahokamov, len aby sme vylepšili jednoduché veci. Po pravde, vložil som veľa dolárov len na upgrade a posun o úroveň vyššie. Ako, vážne nemôžete poraziť úroveň bez vylepšených vecí. V tejto chvíli to nie je žiadna sranda. Vrátim sa a pokúsim sa splniť úlohy a získať drahokamy týmto spôsobom. Nikdy nie dosť!
50 level je užasná
Doručenie položiek trvá dlho a musíte na to počkať alebo použiť diamanty. Len niektoré z nich dostanú okamžité doručenie. Bezplatná rotácia kolesa má viac peňazí ako čokoľvek iné. Potrebuje upgrade!! Už nemusíte míňať peniaze na túto hru!
Cooking Diary® Restaurant Game Simulation umae
Nechápte ma zle, je to krásna hra a nikoho neodrádzam, aby ju hral. Nepáči sa mi však tento neustály cyklus procesu drahokamov. Chápem, že vývojári hier nemôžu len tak náhodne rozdávať drahokamy, ale vyradí ma z hry, keď som bombardovaný „zľavami“ a neustálymi formami „kupovania“ drahokamov. Mám z toho pocit, že musím zaplatiť, aby som vyhral, alebo zaplatiť, aby som si hru užil. Chápem, že úrovne sa dajú prejsť bez všetkých upgradov, ale hranie je menej zábavné
Úžasný!
Zábava
Oojo
Nestrácajte čas! Pokiaľ si nemôžete kúpiť milión rubínov na postup v hre, je to len frustrujúce. Ďakujeme, že ste zničili kedysi zábavnú hru. Je takmer NEMOŽNÉ vyhrať 30-krát za sebou, len aby ste získali 10 rubínov. Prečo to musí byť 30 za sebou? Dostaňte sa tam, kde získate rubíny, ak vyhráte 30-krát, bez ohľadu na to, či hru prehráte alebo nie.
Super hra.niekedy je to ťažké ale ja sa pri nej odreagujem.vrelo doporučujem.
Zábavná hra, bolo by však pekné zarobiť viac rubínov, aby zodpovedali nákladom na vylepšenia kuchyne.
Prvé kolo je dobré. Zvyšok sa javí ako hromadenie peňazí za drahokamy
Skvelá hra, len už potrebujem nové reštaurácie, všetko som už prešla 😢
Cooking Diary® Restaurant Game Simulation umae
Je to dobrá hra, jediným problémom je, že musíte kúpiť diamanty, aby ste mohli prejsť na ďalšiu úroveň.
Hra bola dobrá, kým nedosiahnete určitý bod, potom musíte v podstate zaplatiť za diamanty, aby ste si vylepšili kuchyňu, aby ste mohli pokračovať. Tiež ste hrali jednu z vedľajších hier, aby ste získali diamanty, len aby ste zistili, že po prekonaní požadovaných úrovní si stále musíte kúpiť diamanty, ktoré ste zarobili, čo je rip off. Ak ste utratili všetky svoje peniaze za hru, myslím, že by to bolo príjemné
Super hra doporučujem 😁😊
Oprava mojej pôvodnej recenzie, ktorá bola pozitívna. Kedysi som túto hru miloval, ale čím ďalej, tým je drahšia. Vylepšenie vybavenia stojí viac mincí/rubínov a dajú vám viac vybavenia na upgrade. Vývojári sa starajú len o to, aby na vás zarobili, pretože je nemožné napredovať v hre bez míňania peňazí. Majte to na pamäti skôr, ako budete strácať čas napredovaním v hre ako ja, pokiaľ nie ste v pohode s míňaním 60 $/mesiac len preto, aby ste to zvládli.
Je zábavné hrať, ale získajte ružové mince, ktoré nestoja za nič. Niektoré úrovne nemôže byť ťažké vyhrať bez míňania skutočných peňazí, čo chcem, takže musím hru reštartovať.
Táto hra si zaslúži hodnotenie 5. Milujem to a naozaj nehrám žiadne iné. Dôvodom nízkeho hodnotenia je množstvo peňazí, ktoré musím minúť na pokračovanie. Čím vyššie sa v hre dostanete, tým viac to stojí. Odmeny sú veľmi malé. Netušila som, koľko míňam. Bohužiaľ budem musieť nájsť náhradu. Prosím, nedovoľte, aby sa to stalo toľkým z nás. Keď máte niečo TAKÉ dobré, neodtláčajte nás. Veľa šťastia priatelia z hry Tasty Hills.
Toto je jedna z najlepších hier, ktoré som si stiahol. A niektorí ľudia na recenziách by mohli povedať, že je to naozaj ťažké a nemôžete dokončiť úroveň so zvyšovaním energie, no, postupne sa to má zhoršovať, a to nie je pravda, všetko, čo musíte urobiť, je pokračovať v skúšaní alebo využívať svojich priateľov vo svojom skupinová pomoc. Som zamilovaný do tejto hry a stále ju hrám. Existuje tiež veľa spôsobov, ako zarobiť drahokamy a hotovosť bez použitia skutočných peňazí